Aplikacioni i LIST. Mënyra me e re për blerjet online.

Aplikacioni i LIST. Mënyra me e re për blerjet online.
Photo by NordWood Themes / Unsplash

E dini që LIST ka një aplikacion për telefona? Jo?!

E dini që aplikacioni ka cdo aspekt të LIST të përshtatur për telefon? Jo?!

Më lejoni t'ju tregoj se çfarë ofron për ju.

Aplikacioni celular i LIST ofron një sistem mesazhesh direkte që ju lejon të komunikoni drejtpërdrejt me shitësit.Kjo veçori ju lejon të bëni pyetje rreth produkteve, të negocioni çmimet dhe të komunikoni me shitësit në kohë reale. Duke u njohur me shitësin përpara se të bëni një blerje, mund të keni një përvojë më të personalizuar blerjeje dhe të merrni vendime të informuara për blerjet tuaja.

Sistemi ynë i mesazheve direkte është vetëm një nga funksionet e shumta që e veçon LIST nga aplikacionet e tjera të blerjeve. Ne besojmë në krijimin e një komuniteti blerësish dhe shitësish që mund të komunikojnë hapur dhe sinqerisht, duke ndërtuar besim dhe marrëdhënie afatgjata. Pra, pse të mos e provoni dhe të filloni të eksploroni përzgjedhjen tonë të gjerë të produkteve sot?

Aplikacionit tonë gjithashtu do ti shtohet dhe një sistem vlerësimi, ku ju do të mund të vlerësoni shitësit dhe produktet pasi të keni bërë një blerje. Ky sistem do t'ju ndihmoj ju dhe ne të mbajmë një nivel të lartë cilësie dhe siguri që shitësit tanë të ofrojnë shërbime të shkëlqyera ndaj klientit. Ky program gjithashtu ndihmon përdoruesit e tjerë të marrin vendime të informuara kur shfletojnë produkte.

Përveç përzgjedhjes së gjerë të produkteve, aplikacioni ynë është krijuar për të qenë i përshtatshëm për përdoruesit dhe sa më i lehtë për t'u naviguar nga të gjithë. Ju mund të krijoni një llogari brenda pak minutash dhe të filloni të listoni produktet tuaja në LIST ose të blini produktet e reklamuara menjëherë. Ne ofrojmë gjithashtu mbështetje për klientët për t'ju ndihmuar ju me çdo problem ose pyetje që ju mund të keni.

Pra, çfarë po prisni? Shkarkoni aplikacionin celular të List.al tani dhe shijoni përfitimet e sistemit tonë të mesazheve direkte, përdorimin falas dhe dizajnin e lehtë për t'u përdorur. Blini me besim dhe bashkohuni me përdoruesit e tjerë të kënaqur që tashmë e kanë bërë List.al aplikacionin e tyre të blerjeve dhe reklamimeve online falas.