Listo çdo gjë, gjej çdo gjë!

Listo çdo gjë, gjej çdo gjë!

List eshte nje platforme Listimesh, e cila lidh ne menyre te thjeshte dhe te sigurt shites dhe bleres, gjithashtu edhe kompani dhe punonjes.

Ne List mund te listosh ne 4 kategori kryesore:

List Automjete

List Treg

List Imobiliare

List Pune

List Automjete:

Listohen Makina, motorra dhe automjete te tipeve te ndryshme.

Shitesi pershkruan automjetin e tij me disa foto, te dhenat shperndahen ne List.al dhe bleres ose njerez te ndryshem te interesuar mund ti bejne oferta ose te negociojne deri ne dakortesi.

List do u jape perdorueseve mundesine te promovojne

List eshte nje platforme Listimesh, e cila lidh ne menyre te thjeshte dhe te sigurt shites dhe bleres, gjithashtu edhe kompani dhe punonjes.

Misioni yne eshte te lidhim perdorues dhe te krijojme komunitete me mundesi ekonomike per te gjithe.

Per Shites:

Ne ju ofrojme nje hapesire te sigurt per produktet tuaja. Sendet, automjetet ose edhe pronat imobiliare tuajat kane nje vend ne List.

Ne fitojme kur ju keni sukses.

Per Bleres:

Eksploroni mundesite per produkte te ndryshme me cmime te arsyeshme, gjithashtu mund te negocioni deri ne cmimin qe kerkoni. Thjeshte, sigurt, List.

Gjeni oferta në rrethin tuaj ose me tej!  List e bën blerjen dhe shitjen e produkteve tuaja të shpejte dhe lehtë.

Ne List do të gjeni atë që kërkoni - qoftë e përdorur, e re, dhe gjithashtu edhe pune.